Selecteer een pagina
Onze Motor Detox Machine verwijdert effectief vervuiling uit het oliecircuit van uw motor en verlengt hiermee de levensduur van uw motor. Hoe werkt dat?

Onze Machine

Onze motor Detox Machine werkt met een speciale spoelolie die in exact de juiste hoeveelheid in de motor wordt gepompt. De motor doet zelf het werk en zorgt ervoor dat de spoelolie overal komt waar ook de motorolie komt en verwijdert de aanwezige vervuiling.
Het resultaat is een schoon oliecircuit vrij van sludge en koolaanslag.
Hierdoor kan de nieuwe motorolie maximaal presteren.
Dit heeft een positief effect op het brandstofverbruik, CO uitstoot, olieverbruik, het motorvermogen en rijbeleving en niet te vergeten de levensduur van de motor.

detox Behandeling

De behandeling is geschikt en veilig voor personenauto’s en bedrijfsauto’s met zowel benzine- als dieselmotoren.

Ook motoren met beginnende problemen zoals olieverbruik veroorzaakt door vervuiling kunnen baat hebben bij de behandeling, wel is voorkomen natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom adviseren wij om de motor bij iedere grote beurt te laten behandelen.

Maar dat is nog niet alles:

Minder brandstofverbruik                                                              

Meer motorvermogen         

Minder CO uitstoot

Minder uitlaatrook

Een soepeler en stiller werkende motor            

 Zichtbaar schonere motorolie

 Voorkomt vroegtijdige slijtage aan de motor

 Verwijderd sludge en aanslag op effectieve wijze

Veilig voor motoren met natte distributieriem

Schone motoren presteren beter en langer

vraagtekens en belangrijke tips

De meest gestelde vragen

Dynamic Flush wil graag een aantal veel voorkomende ”vraagtekens” uit de wereld helpen die garagebedrijven er mogelijk van kunnen weerhouden om van de financiële kansen die de Motor Detox Machine biedt te profiteren. Het is immers prettiger een klant voor preventief onderhoud in de werkplaats te krijgen dan voor gevolgschade vanwege een zwaar vervuilde motor.

Op dit moment heeft het zich continu uitbreidende netwerk van garagebedrijven duizenden voertuigen behandeld en hun oorspronkelijke motorvermogen en eigenschappen teruggegeven. 

We zien duidelijke patronen in de vragen die garagebedrijven aan ons stellen over de machine. Wanneer we deze vragen duidelijk hebben beantwoord, worden de enorme voordelen van de Dynamic Flush behandeling al heel snel duidelijk.

Als de machine kapot gaat kost het een vermogen om de boel te repareren

Dynamic Flush geeft volledige ondersteuning aan garagebedrijven vanaf het moment dat zij een machine aangeschaft hebben, inclusief reparatie aan de machine in het vrij onwaarschijnlijke geval dat deze kapot mocht gaan. Het enige dat garagebedrijven hoeven te doen in een dergelijk geval is contact opnemen met  Dynamic Flush.

Werkt dit bij alle auto's?

De Dynamic Flush Motor Detox Machines werken bij alle merken en type auto’s, behalve bij motoren met een zogenaamde dry-sump smering.

De behandelingen zijn ook erg effectief bij uw Young timer of Old timer . Waarom alleen de buitenkant restaureren?

Kunnen we deze behandeling wel verkopen aan onze klanten?

Om garagebedrijven de beste resultaten te kunnen garanderen en op succesvolle wijze de Dynamic Flush service aan hun klanten te kunnen promoten, traint Dynamic Flush uw personeel om op een zo effectief mogelijke manier met de machine te leren werken.

“Over het algemeen begrijpen autobezitters het eenvoudige concept en zijn ook juist zij er enorm enthousiast over”.  Oke, een motor spoelen bestaat al. Maar alleen door middel van een toevoeging die bij de oude olie gegoten wordt. Om vervolgens de motor 25 minuten te laten lopen op die chemicaliën in combinatie met de oude en sterk vervuilde motorolie. Of te wel iets gaan reinigen met een sterk vervuild product. Nu kan dat beter….véél beter!

Is het een dure grap?

Dynamic Flush biedt tegen een zeer scherpe prijs deze behandeling aan. Om nog maar niet te praten over reparaties/storingen die nu voorkomen worden doordat de motor volledig gereinigd is, kortom al snel een hele besparing!

Mijn klanten zijn niet in de motorreiniging geïnteresseerd

Klanten kunnen wellicht op zich niet geïnteresseerd zijn in het inwendig reinigen van de motor van hun auto, echter wanneer ze de voordelen begrijpen van het verwijderen van o.a. koolstofafzetting en sludge die zich kunnen ophopen in motoren, zullen ze veel eerder bereid zijn hun motor te laten reinigen.

Koolstofafzetting en sludge ondermijnen een efficiënte werking van de motor. Reiniging zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot, alsmede een stillere motor, meer vermogen, minder storingen en reparaties. Deze voordelen zal iedereen kunnen waarderen.

Merkt men het verschil?

Klanten geven aan dat zij direct enorme verschillen merken, zodra ze met de auto gaan rijden is deze meestal stiller, soepeler en krachtiger. Sterker nog, klanten berichten dat zij minder vaak hoeven te tanken.

Is de machine moeilijk te bedienen?

De Dynamic Flush Motor Detox Machine is erg eenvoudig te bedienen. De basishandelingen blijven altijd hetzelfde.
Na het aftappen van de oude motorolie wordt op de plaats van de carterplug de juiste adapter geschroefd en met
het bijgeleverde vulpistool exact de juiste hoeveelheid spoelolie in de motor gepompt.
Daarna doet de motor zelf het werk.
Na de behandeling wordt de spoelolie met de vervuiling uit de motor gezogen en blijft de vervuiling achter in het filter van de machine.
Dit filter wordt bij iedere behandeling vervangen.

Is het een tijdrovende bezigheid om de machine aan te sluiten en te gebruiken?

De behandeling kost nauwelijks extra arbeidstijd, in een paar minuten plaatst men de juiste adapter op de plaats van de aftapplug en vult u de motor met de juiste hoeveelheid spoelolie.

De meeste garagebedrijven verkopen de reinigingsbehandeling in combinatie met een onderhoudsbeurt. De monteur kan in de tussentijd gewoon door met andere werkzaamheden terwijl de motor zichzelf reinigt.

Het is riskant om iets aan te schaffen wat we niet hebben uitgeprobeerd

De behandeling is volledig risicovrij mits op de juiste wijze uitgevoerd. Op verzoek kan Dynamic Flush een demonstratie in uw werkplaats geven zodat u met eigen ogen kunt zien welk resultaat de Motor Detox behandeling behaalt alvorens een machine aan te schaffen.

Bij motorreiniging wordt gebruik gemaakt van agressieve chemicaliën?

Nee, de Dynamic Flush machine maakt gebruikt van een speciale spoelolie die veilig is voor keerringen en pakkingen en effectief sludge en koolstofafzettingen verwijdert.
Zelfs motoren met een natte distributieriem kunnen probleemloos worden behandeld.

Garage bedrijven

Onderstaande bedrijven maken reeds gebruik van de Dynamic flush Machine:

 Autobedrijf Gebr. van Vlerken te Mierlo

Vakgarage A.S.K.  te Oud Gastel

Autobedrijf De Bulk  te Ravenstein

Autobedrijf Schouten te Ermelo

Auto Jorg te Veghel  

NH Automotive te Purmerend  

BVR Automotive te Tilburg  

Hakkers Autotechniek te Hardenberg 

Garage Hoogesteger te Kapelle 

Garage Touw te Koudekerke 

Kreeft Auto & Service te Enkhuizen 

OX Autoservice te Vijfhuizen 

Tunex Automotive te ‘s-Heerenberg 

Fransen Automotive te Someren 

Autobedrijf van Schie te ‘s-Gravenzande 

Autobedrijf Jilis van Mourik te Geldermalsen