Onze Motor Detox Machine verwijdert alle sporen van vervuiling uit het oliecircuit van uw motor. Hoe werkt dat?

Onze Motor Detox Machine werkt middels een volledig geautomatiseerd proces, waarbij een speciale voorverwarmde minerale spoel olie tijdens het programma onder druk door het oliecircuit van de motor wordt gepompt. Alle verontreiniging blijft achter in het filter van de machine. In de dynamische modus gebeurt dit gedeeltelijk met lopende motor voor een nog effectiever resultaat: een brandschoon oliecircuit vrij van sludge en koolaanslag waardoor de nieuwe motorolie maximaal kan presteren. Dit heeft een enorm positief effect op het brandstofverbruik, CO uitstoot, motorvermogen en rijbeleving.

Deze diashow vereist JavaScript.

Deze diashow vereist JavaScript.


IMG_6740


Een Dynamic Flush Motor Detox Behandeling is er niet uitsluitend voor personenauto’s.

Ook voor uw bedrijfswagenpark, de ruggengraat van uw bedrijf waarbij elke kilometer telt, hebben wij een speciale behandeling. Een lager brandstofverbruik, minder CO uitstoot en soepeler draaiende motoren kunnen uw opbrengst per kilometer verhogen.

bedrijfswagen-kopen-of-leasen

Informeer naar de mogelijkheden.


Hi-Res-Green-Apple-logo

Green Apple Award winnaar!

De machine waar Dynamic Flush gebruik van maakt is in 2015 onderscheiden met de milieuprijs “Green Apple Award environment”. Dit is een onderscheiding voor producten of diensten die een positieve bijdrage leveren aan het milieu.


%d bloggers liken dit: