Onze Partners:

Waar kunt u terecht voor een Dynamic Flush behandeling?

Aangesloten partners in Nederland:

Autobedrijf John van der Rijt BV te Uden www.rijtautos.nl  0413-257285

Autobedrijf Gebr. van Vlerken te Mierlo http://www.autobedrijfvanvlerken.nl 0492-664141

Vakgarage A.S.K. te Oud Gastel http://www.vakgarageask.nl  0165-51 38 10

Autobedrijf De Bulk te Ravenstein http://www.garagedebulk.nl  0486-416065

Autobedrijf Schouten te Ermelo http://www.autobedrijfschouten.nl 0341-56 1020

Auto Jorg te Veghel http://www.autojorg.nl 0413-317752

NH Automotive te Purmerend http://www.nh-automotive.nl 06-22608492

BVR Automotive te Tilburg http://www.bvrautomotive.nl 013-5426299

Hakkers Autotechniek te Hardenberg http://www.hakkersautotechniek.nl 0523-237545

Garage Hoogesteger te Kapelle http://www.garagehoogesteger.nl 0113-341315

Garage Touw te Koudekerke http://www.garagetouw.nl 0118-551265

Kreeft Auto & Service te Enkhuizen http://www.kreeftautoservice.nl 0228-796516

OX Autoservice te Vijfhuizen http://www.ox-autoservice.autocrew.nl 023-5355418

Tunex Automotive te ‘s-Heerenberg http://www.tunex.nl 0314-667360

Fransen Automotive te Someren http://www.fransenautomotive.nl 06-30699160

Autobedrijf van Schie te ‘s-Gravenzande https://dealer.citroen.nl 0174-415601

Maak uw afspraak rechtstreeks bij één van de bovenstaande bedrijven!


Partner worden? Dynamic Flush leverings programma.

Ons leveringsprogramma is eenvoudig en overzichtelijk en bestaat uit een drietal machines die er globaal hetzelfde uitzien.

  • Machine 1: uitgevoerd met enkele tank geschikt voor of benzine- of dieselmotoren.
  • Machine 2: uitgevoerd met dubbele tanks en geschikt voor benzine- en dieselmotoren.
  • Machine 3: uitgevoerd met extra grote tank en geschikt voor uitsluitend grote (diesel)motoren. 

Afhankelijk van de voorraad is de levertijd 4-8 weken.


Misverstanden over de Dynamic Flush Motor Detox Machine en belangrijke tips voor onze partners.

Dynamic Flush wil graag een aantal veel voorkomende misverstanden uit de wereld helpen die garagebedrijven er mogelijk van kunnen weerhouden om van de financiële kansen die de Motor Detox Machine biedt te profiteren. Het is immers prettiger een klant voor preventief onderhoud in de werkplaats te krijgen dan voor gevolgschade vanwege een zwaar vervuilde motor.

Op dit moment heeft het zich continu uitbreidende netwerk van garagebedrijven wereldwijd duizenden voertuigen behandeld en hun oorspronkelijke motorvermogen en eigenschappen teruggegeven. Wij denken dat dit nog maar topje van de ijsberg is.

We zien duidelijke patronen in de vragen die garagebedrijven aan ons stellen over de machine. Als we deze vragen duidelijk hebben beantwoord, zullen klanten snel de enorme voordelen van de Dynamic Flush behandeling ontdekken.

IMG_6734


Top 10 meest gestelde vragen:

10. “Mijn klanten zijn niet in de motorreiniging geïnteresseerd”

Klanten kunnen wellicht op zich niet geïnteresseerd zijn in het inwendig reinigen van de motor van hun auto, echter wanneer ze de voordelen begrijpen van het verwijderen van o.a. koolstofafzetting en sludge die zich kunnen ophopen in motoren, zullen ze veel eerder bereid zijn hun motor te laten reinigen.

Koolstofafzetting en sludge ondermijnen een efficiënte werking van de motor. Reiniging zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot, alsmede een stillere motor en meer vermogen. Deze voordelen zal iedereen kunnen waarderen.

9. “Bij motorreiniging wordt gebruik gemaakt van agressieve chemicaliën?”

Nee, de Dynamic Flush machine pompt een milieuvriendelijke minerale spoelolie door de motor die sludge en koolstofafzettingen verwijderd.

8. “Het is riskant om iets aan te schaffen wat we niet hebben uitgeprobeerd”

We willen dat ieder autobedrijf met eigen ogen ziet welk resultaat de machine behaalt. Daarom biedt Dynamic Flush iedere garage aan om een demonstratie bij te wonen voordat ze overgaan tot een samenwerking.

7. “Is het een tijdrovende bezigheid om de machine aan te sluiten en te gebruiken?”

Feedback van garagebedrijven wereldwijd wordt zorgvuldig bijgehouden door Dynamic Flush, hieruit blijkt dat het aansluiten en in bedrijf stellen van de machine gemiddeld 20 minuten in beslag neemt, daarna doet de machine de rest zelf.

De meeste garagebedrijven verkopen de reinigingsbehandeling in combinatie met een onderhoudsbeurt of een olieservice. De monteur kan dus gewoon door met ander werk aan de auto terwijl de machine zijn werk doet.

6. “Is de machine moeilijk te bedienen?”

De Dynamic Flush Motor Detox Machine is eenvoudig te bedienen. De basishandelingen blijven altijd hetzelfde, de toevoer- en retourleidingen worden aangesloten op de aftapplug en de olie vulopening middels speciale bijgeleverde adapters. Rode slang toevoer en de zwarte slang retour. De behandeling onder druk zorgt er op effectieve wijze voor dat vervuiling achterblijft in het filter van de machine. Het enige wat de monteur hoeft te doen is het vervangen van het filter per behandeling, dit is een eenvoudige handeling.

5. “Merkt men verschil?”

Dankzij de 9.7 beoordeling op TRUSTPILOT en de 97% 5 sterren reviews in andere landen, weten we inmiddels dat dit het geval is. Klanten geven aan dat zij direct enorme verschillen merken, zodra ze met de auto gaan rijden is deze meestal stiller, soepeler en krachtiger. Sterker nog, klanten berichten dat zij minder vaak hoeven te tanken.

4. “ Is het een dure grap?”

Dynamic Flush biedt tegen een zeer scherpe prijs deze behandeling aan. Om nog maar niet te praten over reparaties/storingen die nu voorkomen worden doordat de motor volledig gereinigd is, kortom al snel een hele besparing!

3. “Kunnen we deze behandeling wel verkopen aan onze klanten”

Om garagebedrijven de beste resultaten te kunnen garanderen en op succesvolle wijze de Dynamic Flush service aan hun klanten te kunnen promoten, traint Dynamic Flush uw personeel om op een zo effectief mogelijke manier met de machine te leren werken.

“Over het algemeen begrijpen autobezitters het eenvoudige concept en zijn ook juist zij er enorm enthousiast over”.  Oké, een motor spoelen bestaat al. Maar alleen door middel van een toevoeging die bij de oude olie gegoten wordt. Om vervolgens de motor 25 minuten te laten lopen op die chemicaliën in combinatie met de oude en sterk vervuilde motorolie. Of te wel iets gaan reinigen met een sterk vervuild product. Nu kan dat beter….véél beter!

2. “Werkt dit bij alle auto’s”

De Dynamic Flush Motor Detox Machines werken bij alle merken en type auto’s, behalve bij motoren met een zogenaamde dry-sump smering.

De behandelingen zijn ook erg effectief bij uw Young timer of Old timer . Waarom alleen de buitenkant restaureren?

1. “Als de machine kapot gaat kost het een vermogen om de boel te repareren”

Dynamic Flush geeft volledige ondersteuning aan garagebedrijven vanaf het moment dat zij partner worden, inclusief reparatie aan de machine in het vrij onwaarschijnlijke geval dat deze kapot mocht gaan. Het enige dat garagebedrijven hoeven te doen in een dergelijk geval is contact opnemen met het Dynamic Flush team.


U wilt graag partner worden van Dynamic Flush?

Bel met  ☎ 0413 417000 voor meer info.%d bloggers liken dit: