REVIEWS

4.9 out of 5 stars rated

Gerelateerde afbeelding

26-09-2019

Mijn Volvo V40 T3 2013 recent laten reinigen door middel van dynamic motor flush. Ik had ooit een eigenaardige stoterig als ik op de snelweg reed en rond de 2000 toeren zat doormiddel van de reiniging van deze geheel verdwenen.
Thijs de Wild geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.
Volvo T3 2013

19-09-2019

Vorige week mijn Audi A4 Cabrio 2.0 TFSI een interne motorreiniging laten ondergaan. Erg tevreden met het resultaat. Merkbaar stillere en soepele motor die aanvoelt als nieuw. Een echte aanrader voor auto liefhebbers.

Danny Rotteveel geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Audi A4 2.0 TFSI


Vandaag mijn Renault Twingo RS laten flushen. Merkte direct verschil: motor pakt beter op en loopt duidelijk soepeler en stiller. Geen spijt van, zeer tevreden met het resultaat!

Miranda Houtman geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Renault Twingo RS


05-04-2019

Ben er super blij mee !!! Verbruik van mijn auto is minder geworden motor loopt ook wat stiller en vermogen winst!!
Aanrader dit !!! Dankjewel Rob !!!

Erdal Tuyluce geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

BMW 118d Coupe


18-03-2019

Dynamic Flush door John laten uitvoeren, wat een verbetering! A8 van ruim 13 jaar oud rijd weer als nieuw, een aanbeveling!!

Campbell Driessen geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Audi A8 4.2 V8 2006


02-03-2019

Enige tijd geleden de auto laten spoelen. In combinatie met 5w50 olie, olieverbruik weg en een soepel en lekker lopende motor terug. Kan het echt aanbevelen!

E.van Binsbergen geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

BMW 130i 2006


03-02-2019

Eerder deze week langs geweest voor een dynamic flush van mijn bmw 1 E88 uit 2010. Prima geholpen. Nu had ik al enige tijd last van schokken als ik optrok in 1e-3e versnelling of bij 80-90 al in zn 6 ging rijden met constante snelheid. Nu kan dat verschillende oorzaken hebben, maar het viel me op dat ik er sindsdien totaal geen last meer van heb. Een prettige / onverwachte bijkomstigheid. Ook vind ik dat de motor helderder/‘scherper’ klinkt en beter luistert naar het gaspedaal. Erg blij dus met deze behandeling, raad het iedereen aan.

Richard de Jong geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

BMW 1serie 2010


02-02-2019

Erg goed bedrijf! Motor loopt stukken beter! John en Rob bedankt!

T. Geerts geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Mini Cooper S 1.6 16V 2003


01-02-2019

Alweer enige tijd geleden mijn audi a6 3.0tfsi laten flushen bij Rob en kan nu met zekerheid zeggen dat mijn motor soepeler en stiller loopt.
tevens hoorde ik voor de behandeling bij koude start de kettingspanners 1 a 2 sec rattelen een bekend probleem bij deze motoren dat is nu helemaal verdwenen.
ik raad deze behandeling dan ook zeker aan ook al is het redelijk prijzig, maar t geld meer dan waard!!
Mvg Alex

Alex Stolk geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Audi A6 3.0 V6 TFSI Quattro Avant


31-01-2019

Erg tevreden!

Bjorn Ramaekers geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Volkswagen Golf 2.0 R20 4-motion 2014


19-01-2019

Mijn Mini ook laten reinigen bij Dynamic Flush. Ik merk verschil in het lopen van de motor, loopt veel mooier dan voor het reinigen. Verbruik is lager geworden. Olieverbruik is minder dan voorheen. Aanrader!!

Mvdven geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Mini Cooper S 2015 192pk


16-01-2019

Enkele weken geleden de auto laten spoelen. De motor loopt soepeler en stiller. Tevens is het olieverbruik verlaagd, maar ook het benzineverbruik is lager. Het is de investering echt waard, een merkbaar verschil. Dank aan John van der Rijt voor de goede service en advies!

Nadine Teeuwen geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Mini Cooper S John Cooper Works


05-01-2019

Super tevreden het verschil is echt merkbaar 😊 de auto pakt veel beter op en een veel mooier lopende motor. Echt een aanrader,heren bedankt 👍👍👍

02-02-2019

Een aantal weken terug laten doen in combinatie met een grote beurt. De motor loopt veel rustiger en licht veel feller aan het gas. Wat er over het apparaat gezegd wordt dat doet het ook echt 👍 geen spijt van om mijn bmw 118d n47d20a 195pk en 420 newton meter aan koppel natuurlijk op maat gechipt om hem te laten spoelen echt een aanrader.

Rolf Scheepens geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

BMW 118d


04-01-2019

Hallo Rob
Nogmaals bedankt voor de behandeling de a6 voelt zeker soepeler aan op het gas.
En motor loopt rustiger en stabieler en kwa geluid merkte wij al tijdens het spoelen dat er minder mechanisch lawaai van de motor komt.
Wat mij betreft zeker een zinvolle behandeling!
Mvg Alex

Alex Stolk geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Audi A6 3.0 V6 TFSI Quattro Avant


02-01-2019

Ik heb laatst mijn rs6 laten spoelen en mijn ervaring is dat het wel degelijk nut heeft,
Heb het gevoel dat hij nu nog soepeler loopt dan dat hij al deed, de auto is altijd heel goed onderhouden dus denk als je je een auto hebt die wat ouder is dat het helemaal een wereld van verschil kan betekenen voor de motor, dus zeker een aanrader!

Tijn van Deurzen geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.


26-12-2018

Een week geleden de motor van mijn Audi SQ5 laten spoelen bevindingen na een week, de motor is veel beter gaan lopen vooral stationair loop hij weer als een zonnetje kortom een goede ervaring en goede service 👌👌👍👍

Eddy Bens geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Audi SQ5 3.0 V6 TDI Biturbo Quattro


10-12-2018

2 weken geleden mijn Audi A4 2.0Tfsi onder handen laten nemen door John en Rob.

Bij binnenkomst merk je onmiddellijk dat dit een professionele onderneming is. De aandacht zit hem in elk detail… een schone werkplaats, een fris ruikende showroom, een schoon toilet, opgeruimde werkbanken.

Dit vertaalt zich ook naar de wijze waarop ze mijn auto onder handen hebben genomen. Aandacht voor elk detail en uiterst nauwkeurig en voorzichtig te werk gegaan.

John en Rob willen hun klanten ook echt tevreden naar buiten zien gaan en zorgen ervoor dat alles klopt. De oude olie wordt er echt tot aan de laatste druppel uitgewerkt en de auto wordt volledig met nieuw verse en hoogwaardige Mobil 5w30 afgevuld. Men kiest bewust voor deze olie omdat deze voor hun in de praktijk heeft bewezen de beste prestaties te leveren op smering, duurzaamheid en verbruik.

Na deze behandeling die door zijn naam “Dynamic Motor Flush” snel wordt verward met een “normale” Motor Flush maar geenszins vergelijkbaar is, loopt mijn Audi mooier dan mooi!

De auto rijdt ontzettend soepel, start met het koude weer zonder enig bijgeluid, en is zuiniger in het verbruik geworden.

Enig nadeel is dat ik door deze heerlijk lopende auto nu wat vaker de “paardjes” aanspreek die onder de motorkap zitten.

John en Rob, heel erg bedankt voor de service! Ik kom zeker terug!!!

 

Arthur Eerdmans geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Audi A4 2.0 TFSI Avant


08-12-2018

Heb vorige week mijn a4 3.2 V6 FSI laten spoelen door DMF Uden.
Met als resultaat een veel soepelere motor, pakt sneller en makkelijker op.

Een wereld van verschil, thanx heren!! 🙌🙌🙌

Arjan Kwappenberg Eindhoven geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Audi A4 3.2 V6 Quattro Avant


03-12-2018

Een paar dagen geleden de motor van mijn Audi A4 avant 1.8TFSI met +-170k op de teller laten behandelen doormiddel van de Dynamic flush methode. Zeer tevreden! Motor loopt stiller en vloeiender. Vooral onder in het touren verloop een merkbaar resultaat! Het voelt alsof de motor er minder moeite mee heeft. Wel vraag ik me af met welke frequentie wordt aangeraden de dynamic flush te herhalen? Het is echter een relatief prijzige behandeling in vergelijking met gewoon olie verversen.

Guus Fleskens Uden geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Audi A4 avant 1.8 TFSI

03-12-2018 reply: Dynamic Flush

Goed om te horen Guus!

Ons advies is om dit elke 2e olieverversing te doen maar daar ben je vrij in natuurlijk. Olieverversing is ongeveer net zo duur en zelfs ietsje goedkoper dan normaal, mits er met dezelfde Mobil1 oliekwaliteit wordt gewerkt natuurlijk. Er zitten tijdens de behandeling en de olieservice wat overlappende werkzaamheden vandaar dat de olieservice ietsje goedkoper uitkomt. Verder is de meerprijs inderdaad 229.00 wat bovenop de normale olieservice komt.

04-12-2018 reply Guus Fleskens.

Oke, top! Tot over 30.000 km dan!


27-11-2018

Ik ben super enthousiast. Auto loopt weer als nieuw! Zat een rateltje in en nu hoor ik nergens geen bij-geluidjes meer. Super blij mee!!

Rob Verkuijlen geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Volkwagen Passat 2.0TDI

04-12-2018 reply: Rob Verkuijlen

2 weken geleden motorspoeling, bij 2.0 passat tdi met 180dkm, uit laten voeren. Inmiddels 1200km verder en ik ben nog veel enthousiaster geworden. Hij klinkt en voelt veel vloeiender en soepeler dan vooraf. Ook met aanhanger heeft de auto meer koppel. Het lijkt alsof de motor weer nieuw is… en de olie is na 1200km nog steeds niet zwart maar lichtbruin! 👍👍

05-12-2018 reply: Dynamic Flush

Dank je wel voor je feedback Rob. Voor ons waardevolle informatie!


23-11-2018

Het zal allemaal best werken en wilde het ook heel graag laten doen maar ik vind de prijs van 229.00 die jullie vragen teveel. Dus mochten jullie je bedenken dan hoor ik dat graag.

Werner Waterland geeft Dynamic Flush een 3/5 sterren beoordeling.

Renault Megane 1.6e 1997

03-12-2018 reply: Dynamic Flush

We berekenen iedereen hetzelfde Werner. Het is het geld meer dan waard dat beloven we!


16-11-2018

De BMW 545i touring met dik 300K erop laten spoelen.
Het resultaat is geweldig. Een vele soepelere motor!
Power was er al in overvloed maar nu merk ik dat de motor er nog minder moeite mee heeft. Tevens draait de motor mooier stationair ook.
Aan te raden en een prima uitleg en service gekregen!

Alex Hazevoet geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

BMW 545i Touring


 

09-11-2018

Bmw laten spoelen na het plaatsen van een vervangende motor. Wat een vieze drap kwam daar uit. De motor was dus al eens stuk gelopen en wil dit niet nogmaals meemaken. Door de vervuiling zal dit nu in ieder geval niet meer komen. Ik laat voortaan mooi elk jaar de motor tijdens de olievervanging spoelen. Bij mij was het ook eerst zien en dan geloven. Wat een enorm verschil in lopen, loopt veel soepeler nu, minder bijgeluiden en motor is feller. De rest van de voordelen moet ik nog mee gaan maken maar dit is een heel mooi begin. Heren bedankt voor de perfecte service!

P.B. geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

BMW X5 2007


08-11-2018

Nou ik heb gisteren mijn Vito laten spoelen. Mijn Vito heeft 335dkm gelopen. Nu een dag later echt wat een ongelofelijk verschil. Ik heb net nogmaals mijn olie gecheckt op de peilstok. Na een rit van 200km nog steeds kraakheldere olie aan de stok en dat bij een diesel. Motor loopt veel soepeler echt een aanrader!!! Erg tevreden mannen!

Daan Vanthoor Veghel geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Mercedes Vito


29-10-2018

Wereld van verschil. Veel rustiger en vloeiender lopende motor! Word zeker vervolgd. Bedankt voor de uitleg en goede service

ME autoservice Nijkerk geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling

Audi S6 V10 Avant


13-10-2018

vandaag mijn auto laten reinigingen door dynamic motor flush en heb al een behoorlijk stuk gereden en moet heel eerlijk het apparaat doet waarvoor die is! loopt heel erg mooi en rustig. het verbruik van benzine is ook minder. pakt heel erg goed op met gas respons is voor mij echt de moeite waard geweest om te laten doen en je krijgt er echt veel voor terug ik heb er weer een smile van oor tot oor van gekregen👌👍😀

Danny Nijsten Geleen geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

BMW 325CI Clubsport

03-12-2018 reply: Danny Nijsten

Het is alweer ongeveer 7-8 weken geleden tot ik mijn auto heb laten behandelen door dynamic flush. en nog steeds staat de olie precies zoals het moet hij heeft nog niks verbruikt en benzine verbruik is ook gezakt voor het eerst in de bijna 10 jaar dat ik hem heb, dus ik ben meer als tevreden ga zo door top!!👌👍👍


10-10-2018

Heb zelf vanmiddag met mijn eigen ogen staan kijken.
Wist niet wat ik zag wat voor troep eruit kwam.
Het is de investering meer dan waard.
Dynamicflush nogmaals bedankt.

Joep van Nunen Tilburg geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Alfa romeo GT 2005


04-10-2018

De Audi RS4 4.2 V8 laten spoelen wat een enorm verschil! Na de spoeling de kleppendeksels verwijderd om het resultaat te zien maar echt helemaal brandschoon. Fotos van de RS4 staan nu op de site van Dynamicflus. Onder de indruk en een verdiende dikke duim

A. geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Audi RS4 Avant 2012


29-09-2018

Na vervangen van de koppakking is de Tino niet meer goed gaan lopen. ook flinke rookpluimen. Motor laten spoelen en daarna was het roken minimaal maar de motor loopt ook veel mooier dan voorheen. weer een blije klant erbij

Mariaheide geeft Dynamic Flush een 5/5 sterren beoordeling.

Nissan Tino


 


 

%d bloggers liken dit: